Velg en side

Behandlingsansvarlig

Zvonko Mitrovic (styrelder) er på vegne av ZEE AS behandlingsansvarlig for selskapets behandling av personopplysninger.

Personopplysninger som lagres

Da vi arbeider hovedsakelig med bedrifter, er ikke denne informasjonen å anse som persondata, men det er dog i noen tilfeller hvor informasjonen vi lagrer overlapper mellom bedriften og dets innehaver for eksempel ved personer som driver via et enkeltpersonforetak. I de tilfellene vi lagrer personopplysninger, lagrer vi følgende:
navn, telefonnummer, e-post, i visse tilfeller adresse hvis bedriftens adresse er den samme som en persons adresse.

Hvis det er annen persondata som kunden selv mener er nødvendig kan vi også se på å lagre denne. Vi lagrer i tillegg ip adresse, adferdsmønster og bruken av vår nettside, dvs. opplysninger om hvordan den enkelte besøkende navigerer på siden.

Formål med behandlingen

Vi behandler opplysningene for å kunne gjennomføre våre forpliktelser etter avtale med deg.
Vi benytter også opplysningene for å kunne gi deg informasjon, tilbud og service i forbindelse med ditt kjøp via e-post, telefon, sms og postutsendelser.
Grunnlaget for behandlingen

Informasjon om navn, telefon, e-postadresse og evt. adresse benyttes for å oppfylle kjøpsavtalen. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningens artikkel art 6 (b).

Der du har samtykket til det benyttes også opplysningene til å gi deg informasjon, tilbud og service i forbindelse med ditt kjøp via e-post, telefon og sms. grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningen art 6 (a). Du kan når som helst takke nei til å motta slik informasjon fra oss.

Innhenting av personopplysninger

Vi lagrer de personopplysningene du har avgitt våre ansatte eller på nettsiden i forbindelse med ditt kjøp.

Vi bruker informasjonskapsler/cookies på våre nettsider for å gi deg som besøker siden best kundeopplevelse og service. Lov om elektronisk kommunikasjon krever at vi informerer våre besøkende om bruk av informasjonskapsler (cookies). Les mer om bruk av informasjonskapsler her.

Utlevering av opplysninger til tredjeparter

Vi vil ikke dele, selge, overføre eller på annen måte utlevere personopplysninger til andre, med mindre vi er rettslig forpliktet til det.

For å kunne oppfylle våre forpliktelser etter avtalen utleveres nødvendige opplysninger til våre samarbeidspartnere. Som for eksempel bedriftens informasjon og kontaktdetaljer for kontaktpersonen hos bedriften ved registrering av domener og e-post løsninger.

Sletting av personopplysninger

Opplysninger vi har mottatt i forbindelse med ditt kjøp lagres i vårt aktive kunderegister i 2 år. Det gjøres årlig en gjennomgang av dette registeret ved årsslutt. Så det vil i noen tilfeller kunne oppbevares opptil 3 år, basert på når kjøp/informasjon avgis.

Opplysninger vi etter bokføringsloven er forpliktet til å bevare vil lagres i inntil 5 år, i henhold til lovens krav.

Rettigheter for den registrerte

Vi behandler dine personopplysninger i henhold til personopplysningsloven og gjeldende forskrifter. Det gjøres oppmerksom på at du kan kreve innsyn i og flytting av egne personopplysninger, samt kreve retting eller sletting av opplysninger.
Det kan klages til datatilsynet på behandling i strid med reglene.

Personvernombud

Vi har ikke et personvernombud, mens ansvaret for at at personopplysningslovens regler om behandling av personopplysninger blir fulgt tilfaller daglig leder, Zvonko Mitrovic, styreleder kan kontaktes på hei@zee.as.

Informasjonssikkerhet

Vi sikrer dine personopplysninger ved virtuell adgangs- og tilgangskontroll for de systemene som holder denne informasjonen.

Lenker

Som en service til brukerne inneholder zee.as lenker til andre nettsteder som inneholder relevante kilder for opplysninger. Vi fraskriver oss alt ansvar for innholdet på nettsider det pekes til eller produkter og tjenester som selges der, herunder evt. brudd på personvernlovgivning eller andre brudd på norsk lov.

Kontaktinformasjon

Henvendelser om hvilke opplysninger som er registrert, retting og sletting kan sende skriftlig til følgende adresser:

e-post: hei@zee.as
ZEE AS
Gamnes
9130 Hansnes

Kontakt oss

Epost

hei@zee.as

Mobil

+47 915 89 371

design. utvikling. forbedring.

ZEE AS © 2018 – All rights reserved  – Personvern - Cookies - Avtalevilkår